מתכון

חלה אבודה עם מנגו וקוקוס

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
חלה אבודה עם מנגו וקוקוס
חלה אבודה עם מנגו וקוקוסצילום: לימור לניאדו תירוש

רכיבים

הוראות הכנה

משמנים תבנית מלבנית של לחם או אינגליש קייק. מניחים את פרוסות הלחם עומדות על צדן הצר. מסדרים בין פרוסות הלחם מנגו פרוס ומפזרים שומשום וקוקוס.

מחממים בסיר חלב, חלב קוקוס, סוכר, דבש ווניל תוך ערבוב מפעם לפעם, על סף רתיחה. מצננים לחום גוף. שולפים את מקל הווניל ומגרדים את תוכנו.

מחממים תנור ל-180 מעלות. בקערה גדולה טורפים בעזרת מטרפה ידנית ביצים, מוזגים את תערובת החלב הפושרת וטורפים יחד. מוזגים מעל הלחם, מזיזים מעט את הפרוסות כדי שהבלילה תיספג בכל שטח החלה. אופים 45 דקות. בוזקים אבקת סוכר ומגישים חם.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ