חלה אבודה עם מנגו וקוקוס - לימור לניאדו תירוש - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון חלה אבודה עם מנגו וקוקוס

דרגת קושי: קל
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

8 פרוסות עבות של חלה רגילה או מתוקה (עם הקרום או בלעדיו)

מנגו בשל פרוס לפרוסות ארוכות

2 כפות קוקוס

2 כפות שומשום

400 מ"ל חלב קוקוס

200 מ"ל חלב

כוס (200 גרם) סוכר

2 כפות דבש

מקל וניל חצוי לאורכו

5 ביצים

הוראות הכנה

משמנים תבנית מלבנית של לחם או אינגליש קייק. מניחים את פרוסות הלחם עומדות על צדן הצר. מסדרים בין פרוסות הלחם מנגו פרוס ומפזרים שומשום וקוקוס.

מחממים בסיר חלב, חלב קוקוס, סוכר, דבש ווניל תוך ערבוב מפעם לפעם, על סף רתיחה. מצננים לחום גוף. שולפים את מקל הווניל ומגרדים את תוכנו.

מחממים תנור ל-180 מעלות. בקערה גדולה טורפים בעזרת מטרפה ידנית ביצים, מוזגים את תערובת החלב הפושרת וטורפים יחד. מוזגים מעל הלחם, מזיזים מעט את הפרוסות כדי שהבלילה תיספג בכל שטח החלה. אופים 45 דקות. בוזקים אבקת סוכר ומגישים חם.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות