סלמון עם סלק וסויה - לימור לניאדו תירוש - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלמון עם סלק וסויה

סלק אוהב שילוב של טעמים חזקים לצדו כמו דגים בעלי טעם דומיננטי, הסלמון למשל. התוצאה? מענגת

6 מנות דרגת קושי: קל
לימור תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

1.200 קילו פילה סלמון טרי עם העור

למשרה:

2 סלקים קלופים ומגוררים על פומפייה או במעבד מזון
רבע כוס שמן זית
8 יחידות בצל ירוק חתוך לעיגולים
4 שיני שום קצוצות
חצי כוס סויה יפנית משובחת
חצי כפית פלפל לבן
5 כפות סוכר

הוראות הכנה

למחבת עמוקה מוזגים שמן ומטגנים בצל ירוק כשתי דקות. מוסיפים שום ומטגנים עוד חצי דקה. מוסיפים סלק, סויה, סוכר ותבלינים וממשיכים בבישול ללא מכסה ועל אש קטנה למשך עשר דקות, מצננים. מניחים את הסלמון בתבנית משומנת קלות או במחבת גדולה שנכנסת לתנור. מוזגים את חומרי המשרה ומשרים למשך מספר שעות או לילה. מחממים תנור ל-180 מעלות. צולים 15 דקות. מוציאים מהתנור, מניחים בצלחת יפה ומגישים מיד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות