קאפקייקס גזר וריבת חלב - לימור לניאדו תירוש - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קאפקייקס גזר וריבת חלב

10 קאפקייקס דרגת קושי: קל
קאפקייקס גזר וריבת חלב
לימור לניאדו תירוש

את התערובת הזו מומלץ לקרר ליממה טרם האפייה. התוצאה המתקבלת אחידה יותר והמרקם המתקבל אוורירי אך לא מתפורר. ציפוי הגבינה מעשיר את חוויית האכילה, אך כמובן שניתן להחליף אותו בציפוי פשוט יותר של קצפת. 

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

150 גרם (3/4 כוס) סוכר חום כהה

125 מ”ל (חצי כוס) שמן קנולה או תירס

כפית תמצית וניל

כף וחצי ריבת חלב או חמאת בוטנים

2 ביצים

185 גרם (כוס ושליש) קמח לבן מנופה

חצי כפית אבקת סודה לשתייה

רבע כפית אבקת אפייה

כפית קינמון טחון

קורט מלח

200 גרם גזר מגורר (2 גזרים גדולים)

ציפוי גבינה:

חצי כוס שמנת מתוקה

150 גרם גבינת שמנת

כף וחצי אבקת סוכר

הוראות הכנה

בקערת המערבל החשמלי מקציפים סוכר ושמן למשך שתי דקות. מוסיפים תוך ערבול תמצית וניל, ריבת חלב וביצה אחר ביצה, מערבלים. מנפים יחד את כל החומרים היבשים.

מנמיכים את מהירות המערבל ומוסיפים את היבשים, מערבלים מעט. מוסיפים ידנית את הגזר המגורר, מערבלים קלות ומקררים ללילה להתייצבות (נשמר במקרר עד יומיים).

מחממים תנור ל-220 מעלות. ממלאים תבנית שקעים למאפינס (מרופדת במנג’טים) עד שני שליש מעומק השקע (שתי כפות גדושות). מורידים את חום התנור ל-160 מעלות ואופים 30 דקות. מכינים את הציפוי: מקציפים יחד את חומרי הציפוי עד קבלת קצפת יציבה, מעבירים לשק זילוף ומצננים לשעתיים לפחות. מזליפים מעל כל קאפקייק קצפת ומגישים מיד. המאפינס יישמרו בקופסה אטומה למשך שלושה ימים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות