הכירו את הציבלקלה, סלט תפוחי אדמה עוקצני של סבתא שושנה
לקראת החג שני מתכונים מהצד הליטאי של המשפחה, ציבלאס בגרסה ארץ-ישראלית וחרוסת חמצמצה, אותם כדאי להכין לא רק לכבוד חג הפסח
חג פסח לפנינו וזו הזדמנות למתכונים חגיגיים ומיוחדים, שלרוב לא פוקדים את שולחננו במהלך השנה. בניגוד לטורים הקודמים בהם ניסיתי להתחקות אחר המתכונים של סבתי רוחה מצד אבי, הפעם צלצלתי לאמי להיזכר יחד איתה במתכונים שאמה, סבתא שושנה ז"ל, דור שביעי בארץ לשושלת ליטאית מפוארת, נהגה להכין בחגים.

עלמא אליוט הופמן | מאבדת מזון
עורכת מדור משפחה ויחסים ב"הארץ".
לפני כן שימשה כעורכת "עכבר העיר", שם החלה ככתבת ומבקרת מוזיקה. בעבר כתבה את הטור 'מאבדת מזון', המגיש מתכונים קלים לאנשים עובדים ולהורים עסוקים, כיום עורכת יחד עם דניאל צ'צ'יק את בלוג הצילום "אלבום משפחתי" (ניתן לשלוח הצעות במייל - family@haaretz.co.il).
כתבות מומלצות

סמי ברדוגו מנוכר להומוסקסואליות, למזרחיות ולחיים עצמם

נילחם על זכותו של כל יהודי לקלל את האמ־אמא של כל ערבי

יש ילדות שההתבגרות המינית שלהן מתחילה בגיל 6. אין הסבר לתופעה

מדובר בכישרון מפתיע של סופר גדול. זה הספר שאני הייתי רוצה לכתוב

כן, מדובר בסוג של אובססיה. זו רשימת תוספי המזון שאני לוקחת
תגובות
על סדר היום
בשיתוף BEND
כתבות שאולי פספסתם

המועמדת התחברה לראיון עבודה בזום - וקיבלה מהמראיין מייל שהדהים אותה

מייסד קרן הגידור הגדולה בתבל: מזומן הוא זבל - ממשלות יחסלו את ביטקוין

יוקרה זה רע? כך נראים החיים במגדל חדש בתל אביב

קו השבר שעלול לקחת את הכלכלה העולמית למקום אחר, אפל יותר
