הסוף לסינטה: הנתחים שהקצבים אוהבים

לאנשי בשר נמאס שאתם קונים רק פרגיות ואנטרקוט אז הם החליטו להציע תשעה נתחים קצת פחות מוכרים ואהובים עליהם במיוחד, שיעזרו לכם לשדרג את המנגל

רותם מימון
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רותם מימון

טיבון טלה: הנתח של שי אראל הבעלים של רשת הקצביות והמסעדות "בשרלה"

בעולם יש למעלה מחמישים סוגי טלאים, כאשר הטלאים המקומיים שלנו הם בין המובחרים והאיכותיים בעולם. אני אוהב לעבוד עם זן הבלאדי שגודלו קטן יחסית, אבל הוא עם לא מעט שומן וטעמו חזק.

טיבון טלה הוא חלק שיש בו סינטה ופילה על העצם. לנתחים אלו אני קורא "חטיפים" בשל העובדה שהם קטנים מאוד וניתנים לאכול עם הידיים ישר מהמנגל. נתח הטיבון טלה הוא נתח קל מתאים מאוד למנגל ולחך הישראלי והיתרון הגדול ביותר הוא אופן ההכנה הקל והמהיר שלו. בקיצור, למי שמחפש נתחים רכים מאוד ועשירים בטעמם.

רותם מימון

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ