בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הסוף לאנטרקוט: הנתחים שהקצבים אוהבים

לאנשי בשר נמאס שאתם קונים רק פרגיות ואנטרקוט אז הם החליטו להציע תשעה נתחים קצת פחות מוכרים ואהובים עליהם במיוחד, שיעזרו לכם לשדרג את המנגל

7תגובות
צלעות טלה של שי אראל
שי אראל

טיבון טלה: הנתח של שי אראל הבעלים של רשת הקצביות והמסעדות "בשרלה" בעולם יש למעלה מחמישים סוגי טלאים, כאשר הטלאים המקומיים שלנו הם בין המובחרים והאיכותיים בעולם. אני אוהב לעבוד עם זן הבלאדי שגודלו קטן יחסית, אבל הוא עם לא מעט שומן וטעמו חזק. טיבון טלה הוא חלק שיש בו סינטה ופילה על העצם. לנתחים אלו אני קורא "חטיפים" בשל העובדה שהם קטנים מאוד וניתנים לאכול עם הידיים ישר מהמנגל. נתח הטיבון טלה הוא נתח קל מתאים מאוד למנגל ולחך הישראלי והיתרון הגדול ביותר הוא אופן ההכנה הקל והמהיר שלו. בקיצור,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו