בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מנגל זה תורה שלמה שאין לזלזל בה

איך מדליקים מנגל? כמה בשר בדיוק לקנות? איך בונים תפריט לעל האש? כמה זמן צריך לצלות סטייקים? ולמה לא מגישים קבב והמבורגר באותה ארוחה? חושבים שאתם מומחים במנגל ועל האש? עוד לא קראתם את המדריך השלם של השף ברק נדב

13תגובות
שיפודים
תומר אפלבאום

מי לא מכיר את הסיטואציה הבאה: מנגל ולצדו שולחן ועליו מפוזרים בערבוביה אריזות בשר פתוחות, קופסאות תבלינים, בקבוקי שמן, חצאי בצלים, כוסות שתייה וצלחות משומשות. מעל כל זה מתרוצץ איזה ממנגל מיוזע שתר בלחץ תמידי אחרי משהו באי הסדר, תוך שהוא הופך את שיפוד הפרגית בפעם החמישית בשתי דקות, כי הוא כבר לא שם לב מה הידיים שלו עושות. הממנגל המיוזע, כמו מנצח על תזמורת סוררת, מנסה לשלוף שיפודי עץ שרופים בעזרת מלקחיים שבקושי מצליחים להחזיק את הבשר, תוך כדי נפנוף לבשר שזה עתה עלה לגריל. הנתחים החיוורים על השיפוד...

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו