מנגל זה תורה שלמה שאין לזלזל בה

איך מדליקים מנגל? כמה בשר בדיוק לקנות? איך בונים תפריט לעל האש? כמה זמן צריך לצלות סטייקים? ולמה לא מגישים קבב והמבורגר באותה ארוחה? חושבים שאתם מומחים במנגל ועל האש? עוד לא קראתם את המדריך השלם של השף ברק נדב

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שיפודים

מי לא מכיר את הסיטואציה הבאה: מנגל ולצדו שולחן ועליו מפוזרים בערבוביה אריזות בשר פתוחות, קופסאות תבלינים, בקבוקי שמן, חצאי בצלים, כוסות שתייה וצלחות משומשות. מעל כל זה מתרוצץ איזה ממנגל מיוזע שתר בלחץ תמידי אחרי משהו באי הסדר, תוך שהוא הופך את שיפוד הפרגית בפעם החמישית בשתי דקות, כי הוא כבר לא שם לב מה הידיים שלו עושות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ