באלאדי מרי: קוקטיילים חגיגיים ליד המנגל

לקראת יום המנגל הלאומי ועונת הקיץ בכלל, הנה כמה קוקטיילים קלילים ביותר שתוכלו להכין ליד

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הארץ

אתם עוד לא מרגישים את זה, אבל עונת החורף עם כל המשקאות הרציניים שלה כבר מאחורינו ואת מקומם תופסים אט אט המשקאות הקלילים שמתאימים עצמם לימים המתחממים והם קצת יותר מתוקים, ועובדים על ראש ביעילות ובנחמדות.

לכבוד יום העצמאות ופתיחת עונת הפיקניקים, הנה ארבעה קוקטיילים ישראלים או עם טוויסט מקומי, שתוכלו להכין לבד בבית, ללא עזרת מיקסולוג. רק הצטיידו מראש בחומרי הגלם.

Jaffa's port iced tea של שחף קורן, יועץ הדרכה ב"אקרמן"

מקסימום תעשו קוקטיילצילום: מוטי מילרוד

חומרים:

20 מ"ל ליקר סן ג׳רמיין

40 מ"ל ערק

3 פרוסות מלפפון ירוק (1 ס"מ עובי פרוסה)

חופן עלי נענע

50 מ"ל לימונדה

15 מ"ל מיץ לימון סחוט

10 מ"ל מי סוכר

ההכנה:

כתישת פרוסות המלפפון בתחתית השייקר והוספת שאר המרכיבים. שקשוק יסודי עם קרח וסינון לכוס מלאה בקרח טרי. קישוט בעזרת עלי נענע וגלגל מלפפון.

באלאדי מרי

חומרים:

20 מ"ל ליקר סן ג'רמיין

40 מ"ל רום (בקרדי)

15 מ"ל מיץ לימון סחוט

10 מ"ל מי סוכר

50 מ"ל מי עגבניות (מגרדים את העגבניות בפומפייה ומסננים רק את המים)

קורטוב מלח ים אטלנטי

קורטוב פלפל שחור

4-6 עלי בזיליקום

קוקטייל בפלפל כבר שתיתם?צילום: מוטי מילרוד

ההכנה:

ניעור כל המרכיבים בשייקר עם קרח וסינון לפלפל אדום (שהוצאנו ממנו את החלק הפנימי בעזרת סכין) מלא בקרח.

נטליני

חומרים:

40 מ"ל יגרמייסטר

20 מ"ל וויסקי

20 מ"ל מ"ל מיץ לימון

20 מ"ל מיץ אשכוליות אדומות

10 מ"ל מי סוכר

ההכנה:

לשקשק את המרכיבים עם קרח, לסנן לכוס נמוכה מלאה קרח ולקשט בלימון ופלפל חריף.

בריזי

חומרים:

60 מ"ל וודקה

20 מ"ל מיץ לימון

20 מ"ל מי סוכר

40 מ"ל מיץ אשכוליות

40 מ"ל מיץ אננס

כפית אמרטו (אופציה)

ההכנה:

לשקשק את המרכיבים עם קרח, לסנן לכוס מלאה קרח כתוש ובהגשה לקשט באננס.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ