מתכון: חציל ודג סלמון על גחלים - מסביב למנגל: מתכונים ליום העצמאות - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: חציל ודג סלמון על גחלים

נתח דג טרי מונח על חציל שלם בגריל ברוטב צ'ימיצ'ורי ופלפל גרוס. מעל הכל מזליפים שמן זית ורוטב פלפלים

1 מנה דרגת קושי: קל
חציל ודג סלמון על גחלים
מסעדת הדגים בעין
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

חציל בלאדי

נתח פילה סלמון טרי
פלפל אדום
עלי בייבי
רוטב צ'ימיצ'ורי (מוכן מראש)
מלח גס
פלפל גרוס
4 עלי בזיליקום

הוראות הכנה

מניחים חציל שלם על הגריל עד שמתרכך. במקביל פורסים את הסלמון לשניים ומניחים גם כן על הגריל, מתבלים בקצת רוטב צ'ימיצ'ורי, מלח גס ופלפל גרוס משני הצדדים.

צורבים את הנתחים כ-4 דקות בכל צד (תלוי בגודל הנתח). כשהם מוכנים, מורידים את העור.

קולים את הפלפל האדום על הגריל ומורידים את הקליפה. טוחנים אותו עם בזיליקום, שמן זית וקצת מלח עד שנוצר ממרח.

מניחים על צלחת קצת עלי בייבי ועליהם את החציל, מנוקה מקליפה. על החציל מניחים את הסלמון ומזליפים שמן זית וממרח פלפלים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות