מתכון |

קבב סויה על מקל קינמון

מה אוכלים טבעונים במנגל? קבב סויה אפוף ריחות וטעמים שאפילו קרניבורים ירצו לטעום

שלי לרון, שפית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שלי לרון, שפית אורחת
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
מנות:10 יחידות
קבב סויה על מקל קינמוןצילום: דניאל לילה

רכיבים

  • 1 כוס פתיתי סויה
  • 1 כוס מים רותחים
  • 1/2 קילו דלעת
  • כפית פפריקה
  • כפית כמון
  • כפית סוכר
  • 2 כפיות מלח
  • קמצוץ צ'ילי
  • 4 שיני שום
  • 2 כפות שמן זית
  • 10 מקלות קינמון שלמים

הוראות הכנה

מחממים שמן זית בסיר. מוסיפים שיני שום קצוצות ומצרפים את הדלעת, מגוררת בפומפייה.

מוסיפים את התבלינים ומבשלים על אש נמוכה עד שהדלעת מתרככת, כ-10 דקות.

מוסיפים את שבבי הסויה והמים, ומערבבים ומורידים מהאש.

מקררים את התערובת ויוצרים ממנה קציצות דמויות קבב, שמשחילים על מקלות הקינמון.

צולים על ברביקיו כ-5 דקות מכל צד.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ