קבב סויה על מקל קינמון - מסביב למנגל: מתכונים ליום העצמאות - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קבב סויה על מקל קינמון

מה אוכלים טבעונים במנגל? קבב סויה אפוף ריחות וטעמים שאפילו קרניבורים ירצו לטעום

10 יחידות דרגת קושי: קל
דניאל לילה
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.5 1 5 4

רכיבים

1 כוס פתיתי סויה

1 כוס מים רותחים

1/2 קילו דלעת

כפית פפריקה

כפית כמון

כפית סוכר

2 כפיות מלח

קמצוץ צ'ילי

4 שיני שום

2 כפות שמן זית

10 מקלות קינמון שלמים

הוראות הכנה

מחממים שמן זית בסיר. מוסיפים שיני שום קצוצות ומצרפים את הדלעת, מגוררת בפומפייה.

מוסיפים את התבלינים ומבשלים על אש נמוכה עד שהדלעת מתרככת, כ-10 דקות.

מוסיפים את שבבי הסויה והמים, ומערבבים ומורידים מהאש.

מקררים את התערובת ויוצרים ממנה קציצות דמויות קבב, שמשחילים על מקלות הקינמון.

צולים על ברביקיו כ-5 דקות מכל צד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות