שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מתכון

סטייק פטריית פורטובלו בפסטו

אחד היתרונות המרכזיים של פטריית פורטובלו הוא טעמה הבשרני. השפית שלי לרון עושה ממנה סטייק מפתיע שאפשר לעשות על המנגל או בתנור הביתי

שלי לרון, שפית אורחת
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שלי לרון, שפית אורחת
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
סטייק פורטובלו בפסטו
סטייק פורטובלו בפסטוצילום: דניאל לילה

רכיבים

  • 10 פטריות פורטובלו גדולות וטריות
  • 3 כפות שמן זית
  • 100 גרם צנוברים או אגוזים אחרים
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 1 שן שום
  • אופציה: 2 כפות פרמזן מגורר

הוראות הכנה

מערבבים את הפטריות בקערה עם שמן זית, מלח ופלפל. מניחים על גריל ל-5 דקות בכל צד או מחממים מראש תנור במצב גריל לחום של 200 מעלות.

במקביל, מכניסים למעבד מזון בזיליקום, צנוברים, שום, לימון, מלח וגבינה.

מפעילים את מעבד המזון בפולסים, תוך הזלפת שמן זית עד לקבלת מרקם אחיד.

מורחים מעט פסטו על כל פטרייה ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ