מתכון

סטייק פטריית פורטובלו בפסטו

אחד היתרונות המרכזיים של פטריית פורטובלו הוא טעמה הבשרני. השפית שלי לרון עושה ממנה סטייק מפתיע שאפשר לעשות על המנגל או בתנור הביתי

שלי לרון, שפית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
שלי לרון, שפית אורחת
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
סטייק פורטובלו בפסטו

רכיבים

  • 10 פטריות פורטובלו גדולות וטריות
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח גס ופלפל שחור
  • צרור בזיליקום
  • 100 גרם צנוברים או אגוזים אחרים
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 1 שן שום
  • מיץ מלימון אחד
  • כפית מלח
  • אופציה: 2 כפות פרמזן מגורר

הוראות הכנה

מערבבים את הפטריות בקערה עם שמן זית, מלח ופלפל. מניחים על גריל ל-5 דקות בכל צד או מחממים מראש תנור במצב גריל לחום של 200 מעלות.

במקביל, מכניסים למעבד מזון בזיליקום, צנוברים, שום, לימון, מלח וגבינה.

מפעילים את מעבד המזון בפולסים, תוך הזלפת שמן זית עד לקבלת מרקם אחיד.

מורחים מעט פסטו על כל פטרייה ומגישים.

תגובות