מתכון לקבב כמו של הקצב - מסביב למנגל: מתכונים ליום העצמאות - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

להכין קבב כמו שהקצב אוהב

לכל אחד יש את המתכון האישי שלו לקציצות או לקבב, אבל אין כמו מתכון שהקצב מכין. אז כך תכינו את קבב הבלקני המושלם לפי מתכון של מוטי חי ומשה גלקופ ("הבשרים של זלמן")

דרגת קושי: קל
מאשה סקילי
5תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

2 ק"ג בשר טחון טרי. לבקש מהקצב: תערובת מבשר אונטריב, אגוז אנטריקוט, שפונדרה, ו 300 גרם פלדה טלה

3 כפיות מלח

1 כף פלפל שחור

2 צרור פטרוזיליה

3 בצל קצוץ

הוראות הכנה

לערבב בבשר את התבלינים, הבצל הקצוץ והפטרוזיליה 

לערבב היטב כ- 10 דקות לפחות

להניח במקרר למנוחה כשעתיים

ליצור קציצות ולשמור במקרר עד שעה לפני צלייה

ניתן להכנה במחבת, בגריל תנור וכמובן על מנגל



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות