להכין קבב כמו שהקצב אוהב

לכל אחד יש את המתכון האישי שלו לקציצות או לקבב, אבל אין כמו מתכון שהקצב מכין. אז כך תכינו את קבב הבלקני המושלם לפי מתכון של מוטי חי ומשה גלקופ ("הבשרים של זלמן")

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
הארץ
דירוג הגולשים
5 כוכבים
הסוד הוא בתערובתצילום: מאשה סקילי

רכיבים

  • 2 ק"ג בשר טחון טרי. לבקש מהקצב: תערובת מבשר אונטריב, אגוז אנטריקוט, שפונדרה, ו 300 גרם פלדה טלה
  • 3 כפיות מלח
  • 1 כף פלפל שחור
  • 2 צרור פטרוזיליה
  • 3 בצל קצוץ

הוראות הכנה

לערבב בבשר את התבלינים, הבצל הקצוץ והפטרוזיליה 

לערבב היטב כ- 10 דקות לפחות

להניח במקרר למנוחה כשעתיים

ליצור קציצות ולשמור במקרר עד שעה לפני צלייה

ניתן להכנה במחבת, בגריל תנור וכמובן על מנגל

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ