פשוט וקל: להכין כנאפה במנגל

במקום לסחוב עוגות למנגל, למה לא להכין את הקינוח במקום, על הגריל ובלי בעיה? הקונדיטורית קרן קדוש עם הקינוח האולטימטיבי שמלווה אותה בכל מנגל - כנאפה עם פירות העונה

קרן קדוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
קרן קדוש
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
כנאפה למנגל
כנאפה למנגל בתהליך ההכנה, אם אין אפרסקים אפשר עם פירות עסיסיים אחריםצילום: קרן קדוש

רכיבים

  • 400 גרם שערות קדאיף
  • 8 אפרסקים חצויים ללא גלעין
  • חצי כפית תמצית וניל (רצוי מחית)
  • 50 גרם חמאה מומסת / חמאת קוקוס
  • כפית ג'ינג'ר מגורד
  • חופן פיסטוקים קצוצים
  • חופן פקאנים מסוכרים
  • חופן שקדים פרוסים

לסירופ:

  • כף וחצי דבש
  • 3 כפות מים
  • כף ברנדי (לא חובה)

הוראות הכנה

צריבת הקדאיף לכנאפה
צריבת הקדאיף לכנאפהצילום: קרן קדוש

צולים את האפרסקים (או הנקטרינות) על הגריל (עד לריכוך קל) ומורחים עליהם את מחית הווניל.

מערבבים את הקדאיף עם חמאה/ חמאת קוקוס מומסת.

שמים במחבת טפלון מחצית מהקדאיף ומסדרים מעל את האפרסקים, מפזרים את הפיצוחים והג'ינגר ומפזרים שוב שכבה דקה של קדאיף שנשאר.

מניחים מעל המנגל ומטגנים משני הצדדים.

הכנת הסירופ:

מחממים מעט מים ודבש ומוסיפים ברנדי

יוצקים את הסירופ  ומגישים עם פיסטוקים קצוצים.

קרן קדוש

שף קונדיטורית בעלת טור אפייה שבועי

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ