פשוט וקל: להכין כנאפה במנגל

במקום לסחוב עוגות למנגל, למה לא להכין את הקינוח במקום, על הגריל ובלי בעיה? הקונדיטורית קרן קדוש עם הקינוח האולטימטיבי שמלווה אותה בכל מנגל - כנאפה עם פירות העונה

קרן קדוש
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
קרן קדוש
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:6 סועדים
כנאפה למנגל
כנאפה למנגל בתהליך ההכנה, אם אין אפרסקים אפשר עם פירות עסיסיים אחריםצילום: קרן קדוש

רכיבים

לסירופ:

הוראות הכנה

צריבת הקדאיף לכנאפה
צריבת הקדאיף לכנאפהצילום: קרן קדוש

צולים את האפרסקים (או הנקטרינות) על הגריל (עד לריכוך קל) ומורחים עליהם את מחית הווניל.

מערבבים את הקדאיף עם חמאה/ חמאת קוקוס מומסת.

שמים במחבת טפלון מחצית מהקדאיף ומסדרים מעל את האפרסקים, מפזרים את הפיצוחים והג'ינגר ומפזרים שוב שכבה דקה של קדאיף שנשאר.

מניחים מעל המנגל ומטגנים משני הצדדים.

הכנת הסירופ:

מחממים מעט מים ודבש ומוסיפים ברנדי

יוצקים את הסירופ  ומגישים עם פיסטוקים קצוצים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ