פשוט וקל: מתכון לכנאפה במנגל - מסביב למנגל: מתכונים ליום העצמאות - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פשוט וקל: להכין כנאפה במנגל

במקום לסחוב עוגות למנגל, הכינו בסוף הארוחה ובלי בעיה. הקונדיטורית קרן קדוש עם הקינוח האולטימטיבי שמלווה אותה בכל מנגל - כנאפה עם פירות העונה

6 סועדים דרגת קושי: קל
כנאפה למנגל
קרן קדוש
6תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

400 גרם שערות קדאיף

8 אפרסקים חצויים ללא גלעין

חצי כפית תמצית וניל (רצוי מחית)

50 גרם חמאה מומסת / חמאת קוקוס

כפית ג'ינג'ר מגורד

חופן פיסטוקים קצוצים

חופן פקאנים מסוכרים

חופן שקדים פרוסים

לסירופ:

כף וחצי דבש

3 כפות מים

כף ברנדי (לא חובה)

הוראות הכנה

צריבת הקדאיף לכנאפה
קרן קדוש

צולים את האפרסקים (או הנקטרינות) על הגריל (עד לריכוך קל) ומורחים עליהם את מחית הווניל.

מערבבים את הקדאיף עם חמאה/ חמאת קוקוס מומסת.

שמים במחבת טפלון מחצית מהקדאיף ומסדרים מעל את האפרסקים, מפזרים את הפיצוחים והג'ינגר ומפזרים שוב שכבה דקה של קדאיף שנשאר.

מניחים מעל המנגל ומטגנים משני הצדדים.

הכנת הסירופ:

מחממים מעט מים ודבש ומוסיפים ברנדי

יוצקים את הסירופ  ומגישים עם פיסטוקים קצוצים.

 

טיפים

אפשר להשתמש בכל פרי עסיסי שיש כרגע בשוק. אם לא מצאתם אפרסקים, אפשר עם בננות, תפוחים, אגסים, נקטרינות ובקיץ גם עם משמשים.

למעוניינים להחליף את החמאה המומסת בחומרי גלם פרווה (כדי להתאים למנגל כשר), ניתן להשתמש בחמאת קוקוס ואם אין - אפשר בשמן בכמות של 40 גרם.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות