שיפודי שרימפס וצ'וריסוס עם רוטב צ'ילי, אורגנו ושום

הדרך הקיצית לשיפודים: מוותרים על הנתחים הכבדים והולכים על שילוב ים-יבשה קלאסי

רותם ניר ואורלי פלאי ברונשטיין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
רותם ניר ואורלי פלאי ברונשטיין
שיפודי שרימפס וצ'וריסוס עם רוטב צ'ילי, אורגנו ושום של רותם ניר, אורלי פלאי-ברונשטיין .צילום: איילון פז. סגנון: רותם ניר

רכיבים

  • 24 שרימפס גדולים ונקיים עם הקליפה

  • 6 צ'וריסוס פרוסות לעובי 3 ס"מ

לרוטב:

  • 1/4 כוס שמן זית

  • 2 כפות מיץ לימון סחוט

  • 2 שיני שום כתושות

  • 1 כפית עלי אורגנו קצוצים

  • 1/2 פלפל אדום חריף קצוץ

  • מלח

  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

מחממים גריל פחמים.

משפדים את השרימפס והצ'וריסוס לסירוגין על שיפודי עץ.

מערבבים את חומרי הרוטב ומברישים בו את השיפודים.

צולים דקה-שתיים מכל צד עד שהשרימפס מחליפים גוון. מגישים מיד עם עוד מהרוטב.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ