שיפודי שרימפס וצ'וריסוס עם רוטב צ'ילי, אורגנו ושום
הדרך הקיצית לשיפודים: מוותרים על הנתחים הכבדים והולכים על שילוב ים-יבשה קלאסי
רותם ניר ואורלי פלאי ברונשטיין
רותם ניר ואורלי פלאי ברונשטיין
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
בינוניזמן בישול:
10 דקות שיפודי שרימפס וצ'וריסוס עם רוטב צ'ילי, אורגנו ושום של רותם ניר, אורלי פלאי-ברונשטיין .צילום: איילון פז. סגנון: רותם ניר
רכיבים
24 שרימפס גדולים ונקיים עם הקליפה
6 צ'וריסוס פרוסות לעובי 3 ס"מ
לרוטב:
1/4 כוס שמן זית
2 כפות מיץ לימון סחוט
2 שיני שום כתושות
1 כפית עלי אורגנו קצוצים
1/2 פלפל אדום חריף קצוץ
מלח
פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה
מחממים גריל פחמים.
משפדים את השרימפס והצ'וריסוס לסירוגין על שיפודי עץ.
מערבבים את חומרי הרוטב ומברישים בו את השיפודים.
צולים דקה-שתיים מכל צד עד שהשרימפס מחליפים גוון. מגישים מיד עם עוד מהרוטב.