כך מפספסת נמסטה את האפשרות להיות המסעדה ההודית הטובה בארץ

לנמסטה יש יד מדויקת במטבח וגם קהל לא קטן שמקפיד להגיע רק אליה ומעריך את המנות. אז למה הם מתעקשים להכניס פנימה את כל מה שרע בחלטורות ישראליות?

אריאל פלקסין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
אריאל פלקסין
  • שם המסעדה: נמסטה
  • כתובת: הטיילת 20, אשדוד
  • טלפון: 08- 8562437
  • דירוג: 3 כוכבים

מכה כלל ישראלית היא אזרחים מעל גיל 22 שחזרו ארצה מהודו אבל עדיין לא באמת נחתו. יכול להיות שהחזרה התרחשה לפני שבועיים, חודש או אפילו כמה שנים טובות, אבל מנטאלית הם עדיין שם. אם במקרה של משוחררים טריים העניין מתבטא בשיער פרוע וצמיד ברגל ומתקבל בהכלה ובחיוך, אצל אלו שחיים את הודו בגיל הלא נכון ואחרי יותר מדי שנים, המצב קצת יותר קשה. והזיהוי גם קצת פחות שמח: שרוואל כבגד יומיומי במקרים הקלים ולונגים ומזרונים כפריטי ריהוט לגיטימיים במקרים הקשים יותר. ויש את החפירות, כמובן. את הניסיונות הכמעט משיחיים להסביר לכל מי שרוצה ובעיקר לא רוצה לשמוע את המשפט - "אחי, לא הבנת את הודו".

תגובות