בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

צ'ילי שמעורר געגועים למקסיקו

הריחות המשכרים של הבשר המתובל משכו אליהם עגלות מכל רחבי טקסס. גם היום, צ’ילי קון קרנה היא מנה פשוטה שיכולה לשדרג כל מסיבה או ארוחה משפחתית

14תגובות

הצ'ילי קון קרנה הוא תבשיל שמקורו בטקסס, ארצות הברית. התבשיל, שעשוי מבשר קצוץ או טחון, שעועית שחורה ועגבניות, מתובל בנדיבות בכמה סוגי פלפלים חריפים, יבשים וטריים. משמעות השם בספרדית הוא פלפלים (Chili) עם בשר (Carne). התבשיל עתיק במקורו ובושל מסורתית בסירי ברזל גדולים מעל מדורות מעשנות על ידי מקסיקאים עניים בסן אנטוניו, טקסס. בשעת בין ערביים הביא ריחו מכל האזור עגלות רתומות לסוסים עם סועדים רעבים, שהתיישבו בפיאצה על ספסלי עץ לצד שולחנות ארוכים וחיכו לתבשיל הסמיך שנקרא בפיהם "מלכת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו