בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

צעד אחר צעד בדרך למפרום המושלם

המאכל המזוהה והמפורסם בעדה הטריפוליטאית הוא מעדן שדורש קצת עבודה, אבל התוצאה משתלמת. השף שי טנא הולך צעד אחר צעד בדרך למפרום המושלם

4תגובות

מתכון למפרום כרובית ותפוחי אדמה של השף שי טנא (ביסטרו הכובשים) "מפרום הוא המאכל הכי מזוהה והכי מפורסם בעדה הטריפוליטאית. ההכנה אמנם לא פשוטה אבל הוא טעים להפליא. עבורי הוא מסמל אוכל של בית וטעמים מבית ילדותי". חומרים: 6 תפוחי אדמה בינוניים כרובית קטנה מחולקת ל-4 חלקים 2 כפות רסק עגבניות 3 ביצים 1/2 כוס קמח 1 כוס שמן קנולה בצל סגול גדול 1/4 כפית קינמון מלח ופלפל למלית: 300 גרם בשר טחון בצל סגול קצוץ דק 3 שיני שום כתושות שתי כפות עלי פטרוזיליה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו