בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

על ברביקיו, על האש והמרחק בין יפו לטקסס

הברביקיו האמריקאי הולך וכובש את החיך הישראלי בשנים האחרונות. בעליהם של שני מקומות שנפתחו באחרונה מספרים את סיפורו הישן של הבשר המעושן. רק אל תקראו לו "טרנד"

26תגובות

מצפון לדרום: "אלבּמה" בנתניה, "בּאקארו" ברעננה, "טקסס ברביקיו" ברמת החייל ו"פונדק דה לוּקס" ביפו. היום, יותר מתמיד, קל למצוא פה ברביקיו אמריקאי, או לפחות פרשנות מקומית שלו. כשאומרים "ברביקיו", לרוב חושבים על שם גנרי לצלייה, על גריל או על אש, של שלל סוגי בשר. אז קודם כל, הבהרה: ההבדל בין ברביקיו קלאסי לצלייה "רגילה", "על האש" או "מנגל", הוא המרחק מהאש, הטמפרטורה וזמן הצלייה. צלייה 'רגילה' על הגריל היא תהליך קצר יחסית, כ-20 דקות, והיא נעשית לרוב על אש גלויה ובמרחק קטן ממנה, מה שמכתיב את...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו