ארבעה מתכונים עולמיים לחמין

השפית לירז שדה (מבראסרי עין כרם) יצאה למסע בעקבות החמין המושלם ופגשה בדרך חמין הודי, עיראקי, בוכארי וירושלמי שהצליחו לפרוט על נימי הזכרונות והנוסטלגיה של בית ילדותה בירושלים. הנה המתכונים

לירז שדה, שפית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
לירז שדה, שפית אורחת

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ