בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ארבעה מתכונים עולמיים לחמין

השפית לירז שדה (מבראסרי עין כרם) יצאה למסע בעקבות החמין המושלם ופגשה בדרך חמין הודי, עיראקי, בוכארי וירושלמי שהצליחו לפרוט על נימי הזכרונות והנוסטלגיה של בית ילדותה בירושלים. הנה המתכונים

16תגובות

סיוט ילדותי מסתכם במילה חמין. הריח של הבית בשבת בבוקר, ההשכמה המוקדמת מדי ותחושת הכבדות הלא המתוקה שאחרי, כל מה שכילדה ירושלמית לא יכולתי לסבול. היום, כשכל אלה הפכו לזיכרונות מתוקים נותר רק געגוע וצורך עז לנסות לשחזר את אותם זיכרונות וגם את אותם המתכונים, על ידי טעם וריח. המסע הזה הביא אותי לנסות במטבח הביתי שלי המון סוגי חמין ולחבר אותם למקומות שונים בזיכרונות שלי שלא בהכרח קשורים לילדות. הפעם, בחרתי את המוצלחים שבמתכוני החמין שפגשתי במסעותיי. ואם אפשר לתת טיפ אחד להכנת חמין הוא שעל אף...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו