מתכון: תבשיל שפונדרה של עומר מילר

מרכיבים: 2 ק"ג שפונדרה עם העצם, מלח גס פלפל שחור, 1/2 כוס שמן זית, 10 בצלצלי שאלוט קלופים, 15 חבושים קלופים ופרוסים לרבעים, 1 ראש שום, 5 ענפי תימין, 2 עלי מרווה, 1 ליטר בירה

רונית ורד
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רונית ורד

מרכיבים

ההכנה

תבשיל שפונדרה

תגיות:

רונית ורד

עיתונאית אוכל ומחברת ספרי אוכל ומסעות. מאז שנת 2007 כותבת את המדור "פינת אוכל" במוסף הארץ. המדור עוסק בתרבות אוכל, בהיסטוריה קולינרית ובמסעות אוכל בארץ ובעולם

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ