מתכון: תבשיל שפונדרה של עומר מילר

מרכיבים: 2 ק"ג שפונדרה עם העצם, מלח גס פלפל שחור, 1/2 כוס שמן זית, 10 בצלצלי שאלוט קלופים, 15 חבושים קלופים ופרוסים לרבעים, 1 ראש שום, 5 ענפי תימין, 2 עלי מרווה, 1 ליטר בירה

רונית ורד
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רונית ורד
צילום: דן פרץ

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

רונית ורד

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ