בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: עוף עם שום ויין לבן של מאיר דנון

מרכיבים: 4 כרעי עוף, ללא עצם הגב, חצויים, 20 שיני שום כתושות, 1.5 כוס יין לבן יבש, 1/3 כוס שמן זית, מלח ופלפל לבן

תגובות

מרכיבים:

  • 4 כרעי עוף, ללא עצם הגב, חצויים
  • 20 שיני שום כתושות
  • 1.5 כוס יין לבן יבש
  • 1/3 כוס שמן זית
  • מלח ופלפל לבן

הכנה:

ממליחים את נתחי העוף במלח ובפלפל לבן משני צדדיהם. בסיר רחב על אש נמוכה מחממים את שמן הזית, כשהוא חם מניחים את העוף כשצד העור כלפי הסיר ומזהיבים בעדינות כ-20-25 דקות. מקפידים להפוך את העוף מדי מספר דקות. חשוב להקפיד לשמור על אש נמוכה כדי לא לשרוף את השמן. לאחר שהעוף זהוב, יפה ובמידה רבה מבושל, מוסיפים את השום הכתוש ומערבבים היטב, בוחשים מספר שניות ומוסיפים בזהירות את היין הלבן. מביאים לרתיחה ומבשלים בכיסוי כ-15-20 דקות נוספות. מעבירים לקערת הגשה ומגישים מיד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו