בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: קבב עם סלסה של עגבניות ותרכיז רימונים של לימור לניאדו תירוש

מרכיבים: פרוסת לחם לבן ללא הקרום, רבע ק"ג בשר פאלדה טחון, רבע ק"ג בשר טלה טחון, חצי בצל לבן קצוץ, חצי כוס פטרוזיליה קצוצה, 3 כפות שמן זית, חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור

תגובות

חומרים (10 מנות):

  • פרוסת לחם לבן ללא הקרום
  • רבע ק"ג בשר פאלדה טחון
  • רבע ק"ג בשר טלה טחון
  • חצי בצל לבן קצוץ
  • חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 3 כפות שמן זית
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור

לסלסה:

  • 3 עגבניות בשלות קצוצות לקוביות קטנטנות
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 4 כפות שמן זית
  • רבע פלפל ירוק חריף קצוץ
  • כף תרכיז רימונים

להגשה:

  • טחינה גולמית

הכנה:

קבב עם סלסה של עגבניות ורכז רימונים
לימור לניאדו תירוש

משרים את פרוסת הלחם בשתי כוסות מים קרים למשך שעה. סוחטים היטב. מערבבים את הבשר עם הלחם הסחוט, שמן זית, בצל קצוץ, פטרוזיליה, ותבלינים. מערבבים היטב לפחות עשר דקות. צרים קציצות עבות ופחוסות ומצננים במקרר, מכוסות בניילון נצמד, לפחות למשך שעה. צולים במחבת פסים לוהט את הקבבים למשך חמש דקות מכל צד. מערבבים בקערה את חומרי הסלסה, עורמים מעל כל קבב מעט סלסה חריפה, חצי כפית טחינה גולמית ומגישים עם פיתה טרייה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו