בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: רול סינטה בערמונים ואגוזי מלך של ניר אדרי

מרכיבים: נתח סינטה מיושן במשקל 200 גרם - מחולק לארבע פרוסות דקות לתערובת המילוי, 30 גרם צימוקים, 50 גרם תערובת של אגוזי מלך וערמונים גרוסים, 4 גבעולי עירית; לתיבול: 2 כפות שמן זית, 2 כפות של תערובת פלפל ארבע עונות, כף חומץ בלסמי

תגובות

חומרים: (לשני סועדים)

  • נתח סינטה מיושן במשקל 200 גרם - מחולק לארבע פרוסות דקות לתערובת המילוי
  • 30 גרם צימוקים
  • 50 גרם תערובת של אגוזי מלך וערמונים גרוסים
  • 4 גבעולי עירית

תיבול:

  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות של תערובת פלפל ארבע עונות
  • כף חומץ בלסמי מתקתק

הכנה:

משטחים את נתחי הסינטה בעזרת פטיש שניצל עד לקבלת דף סינטה בעובי 2-3 מ"מ. מניחים על כל דף סינטה מתערובת המילוי ומגלגלים לרול, נועצים קיסמים לחיזוק. מברישים את הרול במעט שמן זית. מגלגלים את הרול בתערובת פלפל. מחממים מעט שמן זית במחבת וכשהוא חם מכניסים את הרול וצורבים כחצי דקה מכל צד. משחימים יפה את הרול מכל הכיוונים לדרגת עשייה מדיום רייר. מוציאים למנוחה של כמה דקות פורשים את הרול לטבעות של 2 ס"מ. מזלפים מעל עם החומץ המתקתק.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו