בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: עוף בקארי ואננס של השף מיקי ניר

מנת קארי מהבילה עם טעמים שמזכירים את המזרח, כך תכינו אותה בקלות

תגובות
עוף בקארי
אביעד הרמן

חומרים:

  • 12 נתחי עוף ללא עצם (אפשר כרעיים או פרגיות)
  • 3 כפות קמח
  • שמן לטיגון
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס
  • 2 בצלים פרוסים
  • פחית חלב קוקוס
  • כף אבקת קארי
  • קופסת אננס קוביות
  • מיץ מקופסת האננס
  • 2 כפיות רוטב צ'ילי חריף

הכנה:

מתבלים את נתחי העוף ומקמחים קלות. מטגנים את העוף במחבת/סיר עד להשחמה משני הצדדים ומניחים בצד. יוצקים חצי מכמות מיץ האננס למחבת, מנקזים שאריות טיגון, מוסיפים עוד מעט שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מחזירים את העוף למחבת/סיר, יוצקים את חלב הקוקוס, ומחצית הנותרת של מיץ האננס. מתבלים בקארי וצ'ילי חריף. מבשלים על להבה נמוכה כ-20 דקות. מוסיפים את קוביות האננס וממשיכים בבישול עוד חמש דקות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו