מתכון: כבד עוף וחזה אווז מעושן ברוטב מייפל ותפוזים
מרכיבים: חצי כוס מיץ תפוזים סחוט, 200 גרם כבד עוף חתוך לקוביות, 50 גרם חזה אווז מעושן חתוך לקוביות, 1 תפוז (לקישוט), 2 כפות מייפל, מלח, פלפל לפי טעם
איברהים שחאדה, שף אורחגלריה

כבד עוף וחזה אווז ברוטב מייפל ותפוזיםצילום: בועז לביא
איברהים שחאדה, שף אורחגלריה
חומרים: (מנה לזוג)
- חצי כוס מיץ תפוזים סחוט
- 200 גרם כבד עוף חתוך לקוביות
- 50 גרם חזה אווז מעושן חתוך לקוביות
- 1 תפוז (לקישוט)
- 2 כפות מייפל
- מלח, פלפל לפי טעם
הכנה:
מטגנים את הכבד למשך כשלוש דקות ומוסיפים את קוביות חזה האווז, את המייפל, מיץ התפוזים, מלח ופלפל. משאירים הכל על אש נמוכה למשך כ-3-4 דקות עד לקבלת רוטב סמיך. לבסוף מקשטים עם פלחי תפוזים.