מתכון: כבד עוף וחזה אווז מעושן ברוטב מייפל ותפוזים

מרכיבים: חצי כוס מיץ תפוזים סחוט, 200 גרם כבד עוף חתוך לקוביות, 50 גרם חזה אווז מעושן חתוך לקוביות, 1 תפוז (לקישוט), 2 כפות מייפל, מלח, פלפל לפי טעם

איברהים שחאדה, שף אורח
גלריה
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
כבד עוף וחזה אווז ברוטב מייפל ותפוזיםצילום: בועז לביא
איברהים שחאדה, שף אורח
גלריה

חומרים: (מנה לזוג)

  • חצי כוס מיץ תפוזים סחוט
  • 200 גרם כבד עוף חתוך לקוביות
  • 50 גרם חזה אווז מעושן חתוך לקוביות
  • 1 תפוז (לקישוט)
  • 2 כפות מייפל
  • מלח, פלפל לפי טעם

הכנה:

מטגנים את הכבד למשך כשלוש דקות ומוסיפים את קוביות חזה האווז, את המייפל, מיץ התפוזים, מלח ופלפל. משאירים הכל על אש נמוכה למשך כ-3-4 דקות עד לקבלת רוטב סמיך. לבסוף מקשטים עם פלחי תפוזים.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ