מתכון: כבד עוף וחזה אווז מעושן ברוטב מייפל ותפוזים

מרכיבים: חצי כוס מיץ תפוזים סחוט, 200 גרם כבד עוף חתוך לקוביות, 50 גרם חזה אווז מעושן חתוך לקוביות, 1 תפוז (לקישוט), 2 כפות מייפל, מלח, פלפל לפי טעם

איברהים שחאדה, שף אורח
גלריה
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
כבד עוף וחזה אווז ברוטב מייפל ותפוזיםצילום: בועז לביא

חומרים: (מנה לזוג)

  • חצי כוס מיץ תפוזים סחוט
  • 200 גרם כבד עוף חתוך לקוביות
  • 50 גרם חזה אווז מעושן חתוך לקוביות
  • 1 תפוז (לקישוט)
  • 2 כפות מייפל
  • מלח, פלפל לפי טעם

הכנה:

מטגנים את הכבד למשך כשלוש דקות ומוסיפים את קוביות חזה האווז, את המייפל, מיץ התפוזים, מלח ופלפל. משאירים הכל על אש נמוכה למשך כ-3-4 דקות עד לקבלת רוטב סמיך. לבסוף מקשטים עם פלחי תפוזים.

תגיות:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ