בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פילה בקר ברוטב תפוזים של השף איברהים שחאדה

תגובות

חומרים (לזוג):

  • 8 מדליוני פילה
  • חצי כוס ציר עוף
  • רבע כוס סירופ מייפל
  • כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
  • מלח, פלפל לפי טעם
  • תפוז לקישוט

הכנה:

צולים את הבשר לפי מידת עשייה רצויה. מרתיחים את המייפל עם ציר העוף במחבת עמוקה נפרדת יחד עם מיץ התפוזים. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם למשך כ-3-4 דקות, מוסיפים את הבשר ומשאירים על אש נמוכה למשך כדקה עד לקבלת מרקם סמיך. לבסוף מניחים על צלחת ומקשטים עם תפוז.

בועז לביא


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו