בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: סטיקי רייס ובשר טחון ממולאים בבייבי כרישה

מרכיבים: 8 בייבי כרישה, 2 כוסות מים, חצי כוס חלב קוקוס, חצי כוס אורז בסמטי, 500 גרם בשר טחון, 6 כפות סויה, 2 כפיות סוכר, 2 כפיות ג'ינג'ר מגורר, כוס כוסברה קצוצה, חצי כוס עירית קצוצה

תגובות

חומרים (ל-25 יחידות):

  • 8 בייבי כרישה
  • 2 כוסות מים
  • חצי כוס חלב קוקוס
  • חצי כוס אורז בסמטי
  • 500 גרם בשר טחון
  • 6 כפות סויה
  • 2 כפיות סוכר
  • 2 כפיות ג'ינג'ר מגורר
  • כוס כוסברה קצוצה
  • חצי כוס עירית קצוצה

הכנה:

חותכים את הרבע העליון של הכרישה ומשליכים אותו. חותכים את הכרישה למקטעים שווים באורך 5 ס"מ. בסיר עם מים ומעט מלח מבשלים את הכרישה כ-40 דקות. מסננים.

במקביל מרתיחים 2 כוסות מים, מוזגים פנימה חלב קוקוס ואורז, מרתיחים ומבשלים את האורז כרבע שעה, ללא מכסה. מסננים ומצננים.

מערבבים את האורז עם שאר המרכיבים ולשים היטב. צרים קציצה אליפטית, מלפפים את תערובת הבשר מסביב לכל מקל כרישה, משאירים ס"מ בכל צד, ליצירת מקל אחיזה.

מחממים תנור לחום גבוה. צולים על רשת שמתחתיה תבנית לאיסוף הנוזלים כ-7 דקות מכל צד.

לימור לניאדו תירוש


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו