בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: רול דרוזי

200 גרם בשר טלה טחון, 200 גרם בשר בקר טחון, 4 פיתות, 1 בצל גדול קצוץ דק, 2 שיני שום קצוצות, כף גדושה של צנוברים קלויים במחבת, 1/4 כפית בהרט, 1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי, חציל בינוני, חתוך לקוביות בקליפתו...

תגובות

חומרים (4 מנות):

  • 200 גרם בשר טלה טחון
  • 200 גרם בשר בקר טחון
  • 4 פיתות
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • 2 שיני שום קצוצות
  • כף גדושה של צנוברים קלויים במחבת
  • 1/4 כפית בהרט
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
  • חציל בינוני, חתוך לקוביות בקליפתו
  • שמן זית לטיגון

הכנה:

ממליחים את החציל מעט ומניחים מעל מסננת ל-20 דקות. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את החציל עד להזהבה. מניחים על נייר סופג. לאותה מחבת מוסיפים מעט שמן זית, ומטגנים את הבצל עד שהוא רך. מוסיפים את השום ומטגנים אגב ערבוב כדקה נוספת. מוסיפים את בשר הבקר והטלה ומטגנים עד שהבשר מוכן לגמרי. מוסיפים את החציל המטוגן, מערבבים ומסירים מן האש. חותכים כל פיתה לרבעים, מניחים בקצה הרחב מעט מתערובת המילוי ומגלגלים. מגישים מיד, בליווי יוגורט עזים או טחינה.

באדיבות השף ארז שבו



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו