בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: שוקי עוף בחרדל ואספרסו

12 שוקי עוף, ראש שום מפורק לשיניים, צרור טימין, למשרה: 3 כפות גדושות (100 גרם) חרדל דיז'ון עם גרגירים, 4 כפות דבש, רבע כוס שמן זית, אספרסו קצר חזק, כפית מלח גס, כפית פלפל שחור גרוס

תגובות

חומרים (4 מנות):

  • 12 שוקי עוף
  • ראש שום מפורק לשיניים
  • צרור טימין
  • למשרה:
  • 3 כפות גדושות (100 גרם) חרדל דיז'ון עם גרגירים
  • 4 כפות דבש
  • רבע כוס שמן זית
  • אספרסו קצר חזק
  • כפית מלח גס
  • כפית פלפל שחור גרוס

הכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מערבבים את חומרי המשרה. משרים בו את שוקי העוף לשעתיים. מניחים את השוקיים והמשרה בתבנית. מפזרים שיני שום וטימין וצולים כשעה. הופכים פעם אחת במשך הצלייה.

לימור לניאדו תירוש


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו