בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: קבב טלה של השף דוחול ספדי

1 ק"ג בשר טלה (רצוי מאזור הירך), 1 בצל יבש קצוץ דק, צרור פטרוזיליה קצוץ דק, 2 כפיות מלח, כפית פלפל שחור גרוס, כפית בהרט משובח, 100 גרם צנוברים קלויים, 12 מקלות קינמון

3תגובות

חומרים (12 שיפודים):

  • 1 ק"ג בשר טלה (רצוי מאזור הירך)
  • 1 בצל יבש קצוץ דק
  • צרור פטרוזיליה קצוץ דק
  • 2 כפיות מלח
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • כפית בהרט משובח
  • 100 גרם צנוברים קלויים
  • 12 מקלות קינמון

הכנה:

קוצצים או טוחנים את הבשר, וקוצצים דק את הבצל והפטרוזיליה.

לשים הכל עד ליצירת תערובת דמוית בצק. מתבלים ומוסיפים את הצנוברים.

יוצרים 12 כדורים ומשחילים על מקלות קינמון.

צולים את השיפודים על גריל פחמים, כשהקינמון פונה מחוץ לגריל. אפשר גם לאפות 12 דקות בתנור ב-225 מעלות.

מגישים עם טחינה, סלט עלים או פיתה קלויה עם בצל ועגבניות בגריל.

יורם אשהיים


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו