מתכון: סופריטו כרובית, סלרי ותפוחי אדמה

את תפרחות הכרובית אפשר להחליף בפרוסות חציל מטוגנות או בפלחי שומר. אוהבי החמוץ-מריר-חריף מוזמנים להוסיף בתחילת הבישול עיגולי פלפל ירוק חריף ופרוסות דקות מחצי לימון בקליפתו

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
  • 4 שוקי עוף
  • 4 כרעי עוף
  • 4-5 יחידות כנפי עוף
  • 1/3 כוס שמן קנולה או חמניות
  • שורש סלרי בינוני קלוף פרוס לשמיניות
  • מיץ מלימון אחד
  • רבע כוס מים רותחים
  • 4 תפוחי אדמה בינוניים קלופים לרבעים
  • רבע כפית מלח
  • כרובית קטנה שטופה ומפורקת לתפרחות גדולות
  • תבלינים לציפוי העוף:
  • כפית מלח
  • כפית כמון
  • חצי כפית כורכום
  • כפית פלפל שחור
סופריטו כרובית, סלרי ותפוחי אדמהצילום: לימור לניאדו תירוש

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ