בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: סיגרים מעלי פסטייה

10 עלי פסטייה, 500 גרם גבינת צאן, 2 ביצים, 100 גרם חמוציות ללא גרעין, 100 גרם צנובר קלויים, עלי טימין מ-2 גבעולים, קורט מלח, 100 גרם חמאה

תגובות

חומרים:

10 עלי פסטייה

500 גרם גבינת צאן

2 ביצים

100 גרם חמוציות ללא גרעין

100 גרם צנובר קלויים

עלי טימין מ-2 גבעולים

קורט מלח

100 גרם חמאה

הכנה:

מכניסים לקערה את הגבינה ומועכים במזלג. מוסיפים ביצים ומערבבים. מוסיפים פירות יבשים, טימין ומלח ומערבבים היטב. מכניסים למזלף חד פעמי. לוקחים עלה פסטייה נקי ומזלפים באמצעו מהתערובת. מקפלים את קצות הפסטייה פנימה ומגלגלים מעל המילוי עד לקבלת מראה של סיגר תפוח. מהדקים ומניחים על מגש. ממיסים את החמאה בסיר קטן ומברישים את הסיגרים מכל הצדדים. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להזהבה.

באדיבות השף מוריס מונייר

דניאל לילה


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו