בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: אוזני המן במילוי בשר טלה

במקום ללכת על המילויים המוכרים, נסו לגוון עם מילוי מלוח ומפתיע

תגובות

חומרים:

  • 25 גרם שמרים
  • 2 כוסות קמח
  • 5 כפות שמן זית
  • קורט מלח וסוכר
  • מים לפי הצורך

למלית:

  • 300 גרם בשר טלה חתוך לקוביות קטנות
  • מלח ופלפל
  • רבע כפית כמון
  • 2 כפיות שמן זית

הכנה:

מערבבים קמח, סוכר ומלח ויוצרים גומה. יוצקים לגומה מעט מים פושרים ואליהם את השמרים. בוחשים את המים בגומה עד שהשמרים מתמוססים, מערבבים עם הקמח ומוסיפים מים פושרים בהדרגה. לשים עד לקבלת בצק אחיד ורך. מכסים את הבצק להתפחה במשך כ-30 דקות. לאחר ההתפחה לשים את הבצק כ-4 דקות נוספות ומפרידים לכדורים בגודל הרצוי.

פותחים את הבצק בידיים ויוצרים עיגולים בבצק המרודד בעזרת כוס. בתוך כל עיגול מניחים מלית ויוצרים משולש.

מערבבים את מרכיבי המילוי ומניחים במקרר ל-30 דקות לספיגת טעמים. ממלאים את הבצק במלית ומקפלים את המשולש לאוזן המן. מרססים בספריי שמן או מורחים עם מברשת ומכניסים לתנור בחום של 170 מעלות ל-15 דקות או עד שהבצק מזהיב.

באדיבות השף צ'רלי פדידה

דן פרץ


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו