בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

איך מכינים סינייה?

אופים בשר טחון שמעורבב עם ביצה, פטרוזיליה, בהרט ומלח גס. מוציאים מהתנור, שופכים מעל טחינה, מפזרים צנוברים ומגישים

3תגובות
אריאל ואן סטרטן

חומרים:

  • 1 ק"ג בשר טחון (לא שמן)
  • 3 בצלים קצוצים
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1 ביצה
  • 3/4 כף שטוחה בהרט
  • 1/2 כף מלח גס
  • 1 כפית סוכר
  • 5 כפות שמן קנולה
  • כוס טחינה ביתית בטמפרטורת החדר
  • 2 כפות צנוברים קלויים

הכנה:

מטגנים את הבצל והסוכר עד להשחמה. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד שהבשר מוכן. מצננים.

כשהתערובת קרה מוסיפים ביצה, פטרוזיליה, בהרט ומלח גס ומערבבים היטב.

מעבירים לתבנית מלבנית ואופים 20 דקות ב-180 מעלות. מוציאים מהתנור, שופכים מעל הבשר את הטחינה, מפזרים את הצנוברים ומגישים.

 

עוד מתכונים מומלצים: קבבים במילוי גבינה | תבשיל פרסי חגיגי מלא בכל טוב | נתח קצבים על סלט חם



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו