בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: נזיד שלושה בשרים ושלושה בצלים

בסוף ההכנות מניחים לחם קלוי בתחתית צלחת מרק עמוקה ויוצקים מעליו את התבשיל

תגובות

חומרים (6 מנות):

  • 1/2 ק"ג בשר צ'ך
  • 4 עצמות מח של עגל
  • 1/2 ק"ג כתף טלה ללא עצמות חתוכה לקוביות קטנות
  • 5 כפות שמן צמחי
  • מלח ופלפל גרוס
  • 1.2 ק"ג בצל לבן גדול חתוך לרצועות
  • 8 שיני שום שלמות
  • 2 ראשי כרישה
  • 250 גרם בצלי שאלוט שלמים קלופים
  • 4 ענפי טימין
  • כפית זרעי כוסברה
  • 4 כפות קמח
  • 6 פרוסות עבות של לחם לבן אוורירי משוחות שמן זית ושום וצרובות בגריל
  • בצל ירוק לעיטור

 

דניאל לילה

הכנה:

מניחים בסיר את הטלה והבשרים, מוסיפים כפית מלח, 2 ליטר מים ומביאים לרתיחה עדינה. מקפים קצף, מנמיכים להבה ומבשלים כ-30 דקות במחבת.

מחממים את השמן ומטגנים עד להזהבה את כל סוגי הבצלים. מתבלים במלח, פלפל, כוסברה וטימין.

משחימים את הקמח במחבת יבשה או בתנור גריל ומוסיפים לסיר. ממשיכים לבשל עוד כשעה, מוסיפים מים לפי הנדרש.

מניחים לחם קלוי בתחתית צלחת מרק עמוקה ויוצקים מעליו את התבשיל.

באדיבות השף אבי שטייניץ

עוד מתכונים: פילה בקר עם פירה בטטה | קציצות יווניות | האחות הקטנה והטעימה של הלזניה | תבשיל בקר ובירה



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו