מתכון: שניצל עם טוויסט

הטוויסט הוא בבלילה: משרים פרוסות פילה חזה עוף בחרדל, אבקת שום, סודה, פלפל ומלח לפי הטעם, ומטגנים

יהודה אלמוזלינוס, שף אורח
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שניצל עם פירה
שניצל צרפתיצילום: תמי גרעיני
יהודה אלמוזלינוס, שף אורח

חומרים:

  • 1 קילו פילה חזה עוף
  • 3 כפות חרדל דיז'ון (בלי גרגירים)
  • 1 כפית אבקת שום
  • 2 כוסות מי סודה
  • פירורי לחם ומעט שומשום
  • שמן קנולה
  • פלפל ומלח
  • ביצה

הכנה:

מערבבים חרדל, אבקת שום, מי הסודה, פלפל ומלח לפי הטעם ויוצרים מרינדה.

מניחים את פרוסות הפילה במשרה למשך כמה שעות.

מחממים שמן לטיגון עמוק, טובלים את נתחי העוף בביצה ומצפים אותם בפירורים ומטגנים עד להזהבה.

תגיות:

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ