בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: שניצל צרפתי

הטוויסט הוא בבלילה: משרים פרוסות פילה חזה עוף בחרדל, אבקת שום, סודה, פלפל ומלח לפי הטעם, ומטגנים

3תגובות

חומרים:

  • 1 קילו פילה חזה עוף
  • 3 כפות חרדל דיז'ון (בלי גרגירים)
  • 1 כפית אבקת שום
  • 2 כוסות סודה
  • פירורי לחם
  • שמן קנולה
  • פלפל ומלח

הכנה:

מערבבים חרדל, אבקת שום, סודה, פלפל ומלח לפי הטעם. מניחים את פרוסות הפילה בבלילה ומשרים כמה שעות.

מחממים שמן לטיגון עמוק, מצפים את הפילה בפירורים ומטגנים עד להזהבה.

באדיבות השף יהודה אלמוזלינוס

תמי גרעיני


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו