מתכון: טאג'ין עוף ופירות יבשים

טאג'ין מתקתק של שוקי עוף אפויים עם תערובת פירות יבשים, סוכר וג'ינג'ר

הארץ
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
הארץ

חומרים:

  • 200 גרם תערובת פירות יבשים
  • 50 גרם סוכר
  • חצי כפית ג'ינג'ר קצוץ
  • 1 מקל קינמון
  • 3 כפות דבש פריחת בצל
  • 3 כפות ברנדי
  • 2 בצלים קצוצים מטוגנים
  • 4 שוקי עוף טריים
  • כף שמן זית

הכנה:

משרים את הפירות היבשים במים פושרים כחצי שעה ומסננים.

מחממים מחבת על להבה עדינה. מוסיפים שמן ומטגנים את שוקי העוף כשלוש דקות. מוסיפים סוכר ומטגנים עד לקבלת קרמל זהוב. מוסיפים ג'ינג'ר ובצל ומטגנים דקה.

מוסיפים את יתר המרכיבים, מבשלים במשך כעשר דקות. מעבירים לאפייה בטאג'ין, בתנור שחומם ל-180 מעלות. אופים כ-35 דקות.

באדיבות השף גיא פרץ

טאג'ין מתוק של גיא פרץ
טאג'ין מתוק של גיא פרץ

תגיות:

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ