בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לכתף טלה של בשארה חינאווי

תגובות

מתכון לכתף טלה מתוך ספר הבישול של בשארה חינאווי (הוצאה עצמית)

חומרים (4 מנות):

800 גרם כתף טלה

4 בצלים קטנים (רצוי שניים סגולים ושניים לבנים)

4-5 שיני שום

4 ענפי תימין

למרינדה:

1 כף שום כתוש

1 כף חרדל גרגירים איכותי

3 כפות פטרוזיליה קצוצה

1 בצל סגול קצוץ

1/4 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

עלים מ-3 ענפי תימין

1 כוס שמן זית

1 כוס יין לבן יבש

הכנה:

מחממים תנור ל-250 מעלות.

מערבבים את כל מרכיבי המרינדה ומורחים על הכתף. שומרים את המרינדה הנותרת.

מניחים את הכתף על רשת ומתחתיה תבנית אפייה עם מעט מים לאגירת נוזלי הבשר. צולים משני הצדדים כ-30 דקות.

מעבירים את הכתף לתבנית, מוסיפים בצלים, שיני שום וענפי תימין. מנמיכים את הטמפרטורה ל-180 מעלות וצולים שעה עד שעה וחצי נוספות. במשך הצלייה מברישים את הנתח במרינדה ששמרנו.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו