בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איזו קציצה

להכין המבורגר ביתי כמו במסעדה

מי אמר שהמבורגר ביתי חייב להיות מסובך? כך תכינו בעצמכם המבורגר מהיר, הכי רחוק מג'אנק פוד

14תגובות

מתכון להמבורגר ביתי של השף אלי פינסלר (מאגאדיר):

חומרים לחמש מנות (200 גרם למנה):
1 קילוגרם אונטריב טחון גס (הנתח בין הצוואר לאנטריקוט)
2 כפות שמן זית
1 בצל בינוני קצוץ דק
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור טחון

ההכנה:
מחממים במחבת מעט שמן זית.
מטגנים בצל עד שהופך שקוף.
מוסיפים את הבצל לבשר הטחון ומסננים מנוזלים.
מקררים אותו – למשך חצי שעה.
מתבלים במלח ופלפל.
יוצרים 5 קציצות ולאחר מכן צולים על הגריל למשך 1-3 דקות.

להניח בלחמנייה על גבי חסה, פרוסות עגבנייה, טבעות בצל ומלפפונים כבושים.

 

באדיבות אגאדיר


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו