מתכון לקדרת בשר ביין אדום

השף אוראל קמחי (ממסעדת פופינה) מציע מתכון מחמם בבישול ארוך, שמתאים בדיוק לימים הקרים

אוראל קמחי, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אוראל קמחי, שף אורח

מתכון לקדרת פולי ביין אדום (4 מנות)

חומרים:

800 גרם פולי (בשר שריר) חתוך לקוביות של כ4 ס"מ

6 כפות קמח לבן 

2 בצלים חתוכים גס

4 גזרים חתוכים גס

12 ארטישוק ירושלמי קלוף 

2 כוסות יין אדום

1/2 כפית עלי רוזמרין

מלח ופלפל שחור גרוס

6 כפות שמן חמניות

ההכנה:

בסיר רחב מחממים את שמן החמניות. מקמחים את הבשר ומשחימים אותו מכל צדדיו.

מוציאים את הבשר ומוסיפים את הירקות לסיר ומשחימים אותם קלות. 

מחזירים את הבשר. מוסיפים את היין האדום הטימין ומלח ופלפל לתיבול יחד עם הרוזמרין. מכסים במים ומביאים לרתיחה. 

מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה 4-5 שעות עד שהבשר רך מאוד. 

בשר השריר מלא גלטין אשר יוצא במהלך הבישול ומסמיך את הרוטב מאוד. 

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ