בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לקדרת בשר ביין אדום

השף אוראל קמחי (ממסעדת פופינה) מציע מתכון מחמם בבישול ארוך, שמתאים בדיוק לימים הקרים

תגובות
דודו בכר

מתכון לקדרת פולי ביין אדום (4 מנות)

חומרים:

800 גרם פולי (בשר שריר) חתוך לקוביות של כ4 ס"מ

6 כפות קמח לבן 

2 בצלים חתוכים גס

4 גזרים חתוכים גס

12 ארטישוק ירושלמי קלוף 

2 כוסות יין אדום

1/2 כפית עלי רוזמרין

מלח ופלפל שחור גרוס

6 כפות שמן חמניות

ההכנה:

בסיר רחב מחממים את שמן החמניות. מקמחים את הבשר ומשחימים אותו מכל צדדיו.

מוציאים את הבשר ומוסיפים את הירקות לסיר ומשחימים אותם קלות. 

מחזירים את הבשר. מוסיפים את היין האדום הטימין ומלח ופלפל לתיבול יחד עם הרוזמרין. מכסים במים ומביאים לרתיחה. 

מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה 4-5 שעות עד שהבשר רך מאוד. 

בשר השריר מלא גלטין אשר יוצא במהלך הבישול ומסמיך את הרוטב מאוד. 

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו