בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חמישה דברים לעשות עם בשר טחון

מסינייה מקומית, דרך כריך פילי צ'יז סטייק אמריקאי מושחת ועד מוסקה לא מסורתית ולא לגמרי יוונית: השף אסף שנער ממסעדת "חוות צוק" מציע חמישה מתכונים קלים למקרה של רעב בלתי סביר, שצריך לסגור במהרה

תגובות
חומוס משעועית מש ומעליו תבשיל בשר טחון, חוות צוק
מגד גוזני

בשר טחון, קצת כמו נקניקים או נקניקיות שגם שמם הוכפש, הוא דרך מעולה לנצל את כל חלקי הבקר (או הטלה) ולתת כבוד גם למגדל שטרח, לחיי בעל החיים ובעצם לכל התהליך. אנחנו נוטים לזלזל בנתחים זולים ולהעדיף רק סטייקים כמו סינטה, פילה או אנטרקוטים, אבל שימוש נכון בחומר הגלם יכולים לא רק למנוע בזבוז ולהאכיל יותר אנשים, אלא גם להפיק מטעמים מדהימים.

מבחינתי, בשר טחון הוא הדרך היומיומית להתייחס לנושא ה-Nose To Tail, בו אוכלים את כל חלקי הבשר, שאולי נשמע קצת עילאי או מתנשא, אבל הוא למעשה מאוד פשוט ליישום ויכול להיות גם שגרתי, כמו שהוא חשוב או מהותי וחוץ מכל זה, גם ממש טעים.  

חוות הצוק
מגד גוזני

סינייה טלה

כריך בסגנון פילי צ'יז סטייק

חומש עם בשר

ספיחה לאנשים פשוטים

כמו מוסקה

חות הצוק
מגד גוזני
חות הצוק
מגד גוזני
חוות הצוק
מגד גוזני
חוות הצוק
מגד גוזני


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו