בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

חזה עוף בפלפל ועגבניות מיובשות

זהו מתכון של עודד שוורץ, והוא ממליץ ללוות אותו בבורגול (שמכינים אותו כפי שמכינים אורז)

תגובות
חזה עוף, עם אורז או עם בורגול
אביעד הרמן

מתכון לחזה עוף בפלפל ועגבניות מיובשות

חומרים:

500 גרם חזה עוף, חתוך באופן "סיני"

4 כפות שמן זית משובח

1 בצל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים דקים

4 שיני שום קלופות וקצוצות גס

2 פלפלים אדומים מגולענים, חתוכים לרצועות

2 פלפלים ירוקים, כנ"ל

100 גרם עגבניות מיובשות בשמן זית, חתוכות לרצועות

1.5 כוסות מרק עוף

מלח ופלפל

2 כפות כוסברה קצוצה גס (אפשר להמיר בפטרוזיליה)

הכנה:

1. מחממים את השמן בווק ברזל או במחבת גדולה וכבדה, ומוסיפים את הבצל, השום והפלפלים.

2. מקפיצים על להבה בינונית עד שהבצלים מזהיבים. מוסיפים את העגבניות והשמן שבו הן כבושות, ואת המרק. מביאים לרתיחה.

3. מנמיכים להבה ומאדים במחבת מכוסה 10 דקות.

4. ממליחים ומפלפלים את העוף, מגבירים שוב להבה ומוסיפים את העוף למחבת. מבשלים תוך ערבוב כ-7 דקות עד שהעוף מבושל ורוב הנוזלים התאדו.

5. בודקים ומתקנים תיבול, ובוזקים כוסברה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו