כיכר בשר מצופה ברוטב ברביקיו

מתכון לכיכר של בשר דחוס, שמכינים מראש בבית, ויכול להיות הפתרון המושלם לפיקניק שלכם.

נירה רוסו
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
כיכר בשר וירקות
כיכר בשרצילום: Jacek Chabraszewski / Shutterst
נירה רוסו

כיכר של בשר דחוס, שמכינים מראש בבית, היא בת לוויה פנטסטית לפיקניקים. אפשר לקחת אותה חמה מהתנור, עטופה וספונה בצידנית קטנה, ולפרוס במקום.

אפשר להכין מראש, לקרר ולפרוס ולהכין כריכים מחופפים או מושקעים בבית, בתוך פיתה, טורטייה, לאפה או לחם עם המון חרדל ורוטב ברביקיו קנוי וחמוצים - וזו כבר ארוחה.

כיכר הבשר שלהלן פשוטה, נאפית בתנור ומצופה ברוטב ברביקיו קנוי, מאיזה סוג שתרצו.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ