כיכר בשר מצופה ברוטב ברביקיו

מתכון לכיכר של בשר דחוס, שמכינים מראש בבית, ויכול להיות הפתרון המושלם לפיקניק שלכם.

נירה רוסו
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
כיכר בשר וירקות
כיכר בשרצילום: Jacek Chabraszewski / Shutterst

כיכר של בשר דחוס, שמכינים מראש בבית, היא בת לוויה פנטסטית לפיקניקים. אפשר לקחת אותה חמה מהתנור, עטופה וספונה בצידנית קטנה, ולפרוס במקום.

אפשר להכין מראש, לקרר ולפרוס ולהכין כריכים מחופפים או מושקעים בבית, בתוך פיתה, טורטייה, לאפה או לחם עם המון חרדל ורוטב ברביקיו קנוי וחמוצים - וזו כבר ארוחה.

כיכר הבשר שלהלן פשוטה, נאפית בתנור ומצופה ברוטב ברביקיו קנוי, מאיזה סוג שתרצו.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ