טאג'ין עוף בדבש ולימון

טאג'ין עוף בדבש ולימוןצילום: לימור לניאדו תירוש
דירוג הגולשים
0 כוכבים
דרגת קושי:
קלמנות:
8-10 מנות מומלץ להכין יום לפני ההגשה, שכן בלילה העוף סופג את טעמי הרוטב ומתרכך.
רכיבים
16 שוקי עוף עם קרסול (העיגול הקטן בקצה העצם) חתוך
4 כפות שמן חמניות
כפית וחצי מלח
כפית וחצי פלפל לבן טחון
כפית וחצי כמון טחון
כפית וחצי גרגירי כוסברה טחונים
כפית וחצי פלפל אנגלי טחון
100 מ"ל דבש או סילאן
4 כפות מיץ לימון
15 שיני שום בקליפתם
הוראות הכנה
שוטפים ומייבשים היטב את שוקי העוף. מערבבים את כל התבלינים בצלחת עמוקה ומצפים את השוקיים בתבלינים.
מחממים שמן בסיר רחב ושטוח המתאים לתנור. מטגנים את שוקי העוף 4 דקות מכל צד.
מערבבים דבש ומיץ לימון ומוזגים על העוף.
מניחים שיני שום בין השוקיים, מכסים ומרתיחים. מנמיכים את האש ומבשלים שעה (לאחר חצי שעה מסובבים את שוקי העוף לצדם השני). מניחים מעל הקוסקוס עם כל הרוטב שנותר בסיר.
כתבות מומלצות

זו לא באמת מסעדה. זה מקום בחוף הים שבו מופיעים כוכבי ריאליטי

במודעת הדרושים נכתב "לא נדרש ידע קודם". לשם תשלחו את הילדים?

אייפון בשקל: איך זה ששיטה של האקרים מהניינטיז עוד עובדת?

למרות שהסוף ברור מראש, הסרט הזה הוא כמו פטיש על הראש

מרצדס ייצרה מכונית ש"קופצת כמו קנגורו". גם המילטון סובל
תגובות
על סדר היום
בשיתוף BEND
כתבות שאולי פספסתם

שתי דירות במחיר אחת: האם זהו עתיד תחום הפינוי-בינוי?

"היערכו לגרוע מכל": נבואות החורבן בהיי-טק מתחילות להגשים את עצמן

לקחתם משכנתא בחודשים האחרונים? גם אתם כבר שילמתם על עליית הריבית

הריבית במשק מזנקת – מה כדאי לעשות עם ההלוואות שלקחתי?
