על ברביקיו, על האש והמרחק בין יפו לטקסס

הברביקיו האמריקאי הולך וכובש את החיך הישראלי בשנים האחרונות. בעליהם של שני מקומות שנפתחו באחרונה מספרים את סיפורו הישן של הבשר המעושן. רק אל תקראו לו "טרנד"

רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
רוני קשמין

מצפון לדרום: "אלבּמה" בנתניה, "בּאקארו" ברעננה, "טקסס ברביקיו" ברמת החייל ו"פונדק דה לוּקס" ביפו. היום, יותר מתמיד, קל למצוא פה ברביקיו אמריקאי, או לפחות פרשנות מקומית שלו.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ