מתכון

עוף בקארי ואננס

מנת קארי מהבילה עם טעמים שמזכירים את המזרח, כך תכינו אותה בקלות

מיקי ניר, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
מיקי ניר, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:שמונה מנות
זמן בישול:40 דקות
עוף בקארי
עוף בקאריצילום: אביעד הרמן

רכיבים

  • 12 נתחי עוף ללא עצם (אפשר כרעיים או פרגיות)
  • 3 כפות קמח
  • שמן לטיגון
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס
  • 2 בצלים פרוסים
  • פחית חלב קוקוס
  • כף אבקת קארי
  • קופסת אננס קוביות
  • מיץ מקופסת האננס
  • 2 כפיות רוטב צ'ילי חריף

הוראות הכנה

מתבלים את נתחי העוף ומקמחים קלות. מטגנים את העוף במחבת/סיר עד להשחמה משני הצדדים ומניחים בצד.

יוצקים חצי מכמות מיץ האננס למחבת, מנקזים שאריות טיגון, מוסיפים עוד מעט שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה.

מחזירים את העוף למחבת/סיר, יוצקים את חלב הקוקוס, ומחצית הנותרת של מיץ האננס. מתבלים בקארי וצ'ילי חריף.

מבשלים על להבה נמוכה כ-20 דקות. מוסיפים את קוביות האננס וממשיכים בבישול עוד חמש דקות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ