מתכון |
עוף בקארי ואננס
מנת קארי מהבילה עם טעמים שמזכירים את המזרח, כך תכינו אותה בקלות
מיקי ניר, שף אורח
מיקי ניר, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:שמונה מנות
זמן בישול:40 דקות
עוף בקאריצילום: אביעד הרמן
רכיבים
- 12 נתחי עוף ללא עצם (אפשר כרעיים או פרגיות)
- 3 כפות קמח
- שמן לטיגון
- מלח גס ופלפל שחור גרוס
- 2 בצלים פרוסים
- פחית חלב קוקוס
- כף אבקת קארי
- קופסת אננס קוביות
- מיץ מקופסת האננס
- 2 כפיות רוטב צ'ילי חריף
הוראות הכנה
מתבלים את נתחי העוף ומקמחים קלות. מטגנים את העוף במחבת/סיר עד להשחמה משני הצדדים ומניחים בצד.
יוצקים חצי מכמות מיץ האננס למחבת, מנקזים שאריות טיגון, מוסיפים עוד מעט שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
מחזירים את העוף למחבת/סיר, יוצקים את חלב הקוקוס, ומחצית הנותרת של מיץ האננס. מתבלים בקארי וצ'ילי חריף.
מבשלים על להבה נמוכה כ-20 דקות. מוסיפים את קוביות האננס וממשיכים בבישול עוד חמש דקות.