מיקי ניר, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מיקי ניר, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קל
מנות:
שמונה מנות
זמן בישול:
40 דקות
עוף בקאריצילום: אביעד הרמן

רכיבים

  • 12 נתחי עוף ללא עצם (אפשר כרעיים או פרגיות)

  • 3 כפות קמח

  • שמן לטיגון

  • מלח גס ופלפל שחור גרוס

  • 2 בצלים פרוסים

  • פחית חלב קוקוס

  • כף אבקת קארי

  • קופסת אננס קוביות

  • מיץ מקופסת האננס

  • 2 כפיות רוטב צ'ילי חריף

הוראות הכנה

מתבלים את נתחי העוף ומקמחים קלות. מטגנים את העוף במחבת/סיר עד להשחמה משני הצדדים ומניחים בצד.

יוצקים חצי מכמות מיץ האננס למחבת, מנקזים שאריות טיגון, מוסיפים עוד מעט שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה.

מחזירים את העוף למחבת/סיר, יוצקים את חלב הקוקוס, ומחצית הנותרת של מיץ האננס. מתבלים בקארי וצ'ילי חריף.

מבשלים על להבה נמוכה כ-20 דקות. מוסיפים את קוביות האננס וממשיכים בבישול עוד חמש דקות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ