עוף בצ'אטני מנגו וחלב קוקוס - בשר ועוף - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוף בצ'אטני מנגו וחלב קוקוס

6 מנות דרגת קושי: קל
עוף בצ'אטני מנגו וחלב קוקוס
לימור לניאדו תירוש
3תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות בינוניות

3 כפות שמן זית
לצ'אטני:
400 גרם (2 יחידות) קוביות קטנות של מנגו
שן שום קצוצה
חצי כפית ג'ינג'ר מגורר או קצוץ
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית שבבי צ'ילי
שליש כוס חומץ בלסמי לבן או שרי חרז
3 כפות סוכר חום
כוס חלב קוקוס
חצי כוס כוסברה קצוצה

הוראות הכנה

שמים את כל חומרי הצ'אטני בסיר קטן, מבשלים מכוסה על אש קטנה כ-20 דקות. מוסיפים חלב קוקוס, מרתיחים, מבשלים דקה ללא מכסה ומכבים את האש. טוחנים בעזרת מקל טחינה ידני למחית חלקה. מוסיפים כוסברה.

במחבת גדולה או בווק מחממים שמן זית על להבה גבוהה. מוסיפים קוביות חזה עוף ומטגנים כמה דקות עד השחמה מכל הצדדים. מוסיפים למחבת את מחית המנגו, מרתיחים ומבשלים עוד 10 דקות. מגישים מעל אורז לבן. מומלץ לפזר מעל שבבי שקדים, קשיו או בוטנים קלויים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות