מתכון |

פילה בקר ברוטב תפוזים של איברהים שחאדה

איברהים שחאדה, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
איברהים שחאדה, שף אורח
דירוג הגולשים
3 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:2 מנות
פילה בקר ברוטב תפוזיםצילום: בועז לביא

רכיבים

  • 8 מדליוני פילה

  • חצי כוס ציר עוף

  • רבע כוס מייפל

  • כוס מיץ תפוזים סחוט טרי

  • מלח, פלפל לפי טעם

  • תפוז לקישוט

הוראות הכנה

צולים את הבשר לפי מידת עשייה רצויה. מרתיחים את המייפל עם ציר העוף במחבת עמוקה נפרדת יחד עם מיץ התפוזים. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם למשך שלוש-ארבע דקות, מוסיפים את הבשר ומשאירים על אש נמוכה למשך כדקה - עד לקבלת מרקם סמיך. לבסוף מניחים על צלחת ומקשטים עם תפוז.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ