פילה בקר ברוטב תפוזים של איברהים שחאדה - בשר ועוף - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פילה בקר ברוטב תפוזים של איברהים שחאדה

2 מנות דרגת קושי: קל
פילה בקר ברוטב תפוזים
בועז לביא
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

8 מדליוני פילה

חצי כוס ציר עוף
רבע כוס מייפל
כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
מלח, פלפל לפי טעם
תפוז לקישוט

הוראות הכנה

צולים את הבשר לפי מידת עשייה רצויה. מרתיחים את המייפל עם ציר העוף במחבת עמוקה נפרדת יחד עם מיץ התפוזים. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם למשך שלוש-ארבע דקות, מוסיפים את הבשר ומשאירים על אש נמוכה למשך כדקה - עד לקבלת מרקם סמיך. לבסוף מניחים על צלחת ומקשטים עם תפוז.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות