מתכון: נזיד אוסובוקו עגל - בשר ועוף - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: נזיד אוסובוקו עגל

אוסובוקו - נזיד חם לימים קרים במיוחד - כך עושים את זה נכון, במתכון של השף אבי שטייניץ

6 מנות דרגת קושי: קל
נזיד אוסובוקו עגל
דניאל לילה
3תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

6 יחידות אוסובוקו

6 כפות שמן צמחי
פפריקה מתוקה
קמח לבן
2 ראשי כרישה חתוכים לקוביות בינוניות (כ-300 גרם)
2 ראשי שום שלמים חצויים
1.3 ליטר מים
כפית מלח
כפית פלפל שחור
4 כפות חומץ בלסמי
2.5 כפות סוכר חום
700 גרם חיטה
4 ענפי טימין
קורט קינמון

הוראות הכנה

מערבבים את הקמח והתבלינים ומקמחים היטב את נתחי האוסובוקו.

מחממים במחבת את השמן ומטגנים היטב את האוסובוקו משני צדיו.

מניחים בצד את האוסובוקו, מטגנים בסיר את הכרישה, מוסיפים את השום החצוי, הטימין והחיטה ומתבלים במלח, פלפל וסוכר חום וקורט קינמון.

מוסיפים את הבלסמי ואת המים ומחזירים לסיר את האוסובוקו.

מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים כשעתיים וחצי על להבה נמוכה בסיר מכוסה.

משלימים טעמים. בוזקים מעט קינמון בהוצאת המנה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות