מתכון

חצילים ממולאים בבשר עם לימון כבוש

חצאי חצילים אפויים היטב בתנור עם מלית עשירה של בשר טלה עז טעם, מחית בשר החצילים, צנוברים ותיבול עדין. מזליפים מעל טחינה ושמן זית ומגישים

לימור לניאדו תירוש
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
לימור לניאדו תירוש
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:6 מנות
חצילים ממולאים בבשר עם לימון כבוש
חצילים ממולאים בבשר עם לימון כבושצילום: לימור לניאדו תירוש

רכיבים

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-200 מעלות.

חוצים את החצילים ומרוקנים בכפית את בשרם. משליכים את בשר החצילים המנוקד בגרעינים. מניחים את החצילים המרוקנים על קרש חיתוך.

קוצצים את בשר החציל עד קבלת מחית גסה. מעבירים לקערה, מזליפים שמן זית ומערבבים.

מוסיפים לקערה בשר טחון, צנוברים, מלח, פלפל ולשים היטב.

מוסיפים שום, פלפל חריף ואת רוב עשבי התיבול ומערבבים.

ממלאים את החצילים במלית. מניחים מעל כל חציל ממולא שני חצאי פרוסות לימון כבוש. מזליפים מעל מעט שמן זית וצולים 40 דקות.

מזליפים מעל החצילים טחינה גולמית, זורים עוד עשבי תיבול ומגישים מיד.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ